Hidegtálak
Hidegtál - Alap
Összetétel: Sonkatekercs tormakrémmel töltve, kaszinótojás, francia saláta, paradicsom, uborka, petrezselyem, díszítések.....
|
Hidegtál - Vegetáriánus
Összetétel:Tojáskrémmel töltött paradicsom, körözöttes paprika, káposzta saláta alapon, tojás, díszítés..
|
Hidegtál - Húsos
Összetétel: Sonka, saláta, karaj, tarja, kolbász...
|
Hidegtál - Tengeri
Összetétel: Fekete kaviár, vörös kaviár,lazac, kagyló, saláta, citrom, tojás paradicsom...
|
Hidegtál -Tarja
|
Hidegtál - Rántott húsos
|
Hidegtál - Kaszinótojás
|
Hidegtál - Csirkecomb
|
Hidegtál - Sonkatekercs
|
Gyümölcstál
Ananász, narancs, eper, banán, mandarin, kiwi, szőlő, körte, szilva.....
|
Hidegtál - Magyaros ízek
káposzta saláta alapon tarjával, töltött karajjal, magyaros szalámikkal, kolbász féleségekkel, tojással, hagymával, sok-sok friss zöldséggel salátával díszítve
|
Hidegtál - Mini fasírt burgonyasaláta ágyon
|
A hidegtál: egy gazdagon megrakott hidegtál fél siker egy előnyös üzletkötéshez vagy vendéglátáshoz. Akár vendégségről, akár fogadásról vagy svédasztalos étkezésről beszélünk egy szépen és gusztusosan, elkészített hidegtálaink minden esetben jó szolgálatot tehetnek.
Gyakran tartalmaz hideg sült húsokat, (kolbásszal töltött karajt), finom felvágottakat, aszpikos sonkákat, füstölt sajtokat, különböző önteteket, díszítésként friss salátákat, idény szerint ropogós uborkát, paprikát, retket.
Nagy előnye, hogy azonnal asztalra tehető szemben a meleg étellel, ami egész napos főzést, azt megelőző fáradtságos vásárlást, a felszolgálásra kerülő étel melegen tartásával és tálalásával együtt járó hosszadalmas előkészületeket igényel. Szépen díszíthető, ami emeli a vendéglátó sikerét, így a sikeres vendéglátásért még több elismerést zsebelhet be.
|
|