ferfi.jpgkopjafa-kicsi.jpgno.jpg             Székely ízek: Éva honlapja      kapu.jpg 
MENÜ

 

 

 

 

 

kicsi.gifHidegtálak

kicsi_sor-fel.jpg3.gif

 

kicsi.gifHidegtál - Alap

Összetétel: Sonkatekercs tormakrémmel töltve, kaszinótojás, francia saláta, paradicsom, uborka, petrezselyem, díszítések.....

 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Vegetáriánus

Összetétel:Tojáskrémmel töltött paradicsom, körözöttes paprika, káposzta saláta alapon, tojás, díszítés..

 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Húsos

Összetétel: Sonka, saláta, karaj, tarja, kolbász...


 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Tengeri

Összetétel: Fekete kaviár, vörös kaviár,lazac, kagyló, saláta, citrom, tojás paradicsom...

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál -Tarja

 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Rántott húsos

 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Kaszinótojás

 

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Csirkecomb

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Sonkatekercs


 

 

kicsi.gif

kicsi.gifGyümölcstál

Ananász, narancs, eper, banán, mandarin, kiwi, szőlő, körte, szilva.....

 

kicsi.gif

kicsi.gifHidegtál - Magyaros ízek

káposzta saláta alapon tarjával, töltött karajjal, magyaros szalámikkal, kolbász féleségekkel, tojással, hagymával, sok-sok friss zöldséggel salátával díszítve

 

 

kicsi.gif

 

kicsi.gifHidegtál - Mini fasírt burgonyasaláta ágyon

 


 

 

kicsi.gif

A hidegtál: egy gazdagon megrakott hidegtál fél siker egy előnyös üzletkötéshez vagy vendéglátáshoz. Akár vendégségről, akár fogadásról vagy svédasztalos étkezésről beszélünk egy szépen és gusztusosan,  elkészített hidegtálaink minden esetben jó szolgálatot tehetnek.

Gyakran tartalmaz hideg sült húsokat, (kolbásszal töltött karajt), finom felvágottakat, aszpikos sonkákat, füstölt sajtokat, különböző önteteket, díszítésként friss salátákat, idény szerint ropogós uborkát, paprikát, retket.

Nagy előnye, hogy azonnal asztalra tehető szemben a meleg étellel, ami egész napos főzést, azt megelőző fáradtságos vásárlást, a felszolgálásra kerülő étel melegen tartásával és tálalásával együtt járó hosszadalmas előkészületeket igényel. Szépen díszíthető, ami emeli a vendéglátó sikerét, így a sikeres vendéglátásért még több elismerést zsebelhet be.

 

 

 

 

 

 

 


Asztali nézet